Переклад сайту українською мовою

Хоча ще немає наповнення сайту статтями, основні функції вже працють, а тому вже зараз запрошую реєструватись!

Залишається завдання з перекладом тексту системи сайту на українську мову. Система працює на базі блогу Wordpress 2.7. Для нього взято вже готовий переклад українською мовою з сайтуhttp://www.mpcr.biz, а також є ряд модулів, які все ще потрібно перекладати. Я вже переклав невелику частину, яка найбільше кидалась в очі. Оскільки нічого не може бути ідельним, виявилось, що в наявній українізації є багато описок. В моєму перекладі також можуть бути помилки, а тому на форумі відкрито тему для відмічання знайдених описок в перекладі, а також обговорення кращого варіанту вибору синонімів.

Оскільки все відразу перекласти не вдасться, тому на форумі створену іншу тему, де можна звернутись за допомогою в зрозумінні тексту. Також можете там писати, що варто було б перекладати в першу чергу і де є найбільш незрозумілі місця :-)

Можливо хтось зміг би посприяти швидшому переходу сайту на українську мову. В основному інтерфейсі використано “скін” K2, а форум базується на Simple:Press. Для K2 і для Simple:Press є відповідні файли локалізації “po”. Якщо хтось чується в силі і має бажання допомогти перекласти файли локалізації цих частин сайту, то звертайтесь на електронну пошту support@fmob-lviv.org.ua.

Відгуки до “Переклад сайту українською мовою” (0)


  1. Коментарі відсутні

Залишіть відгук

Щоб надіслати коментар вам необхідно ввійти.



© 2008-2024.