Відкриття нового сайту

Вітання! На свято Миколая Флешмобери Львова отримали новий сайт!

Сайт зовсім молодий і ще тільки розвивається. Поступово він буде розширюватись і будуть добавлятись нові функції.

Наповнення статтями поки ще відсутнє і багато залишається роботи попереду, але якщо Вам вдасться, то вже можете зареєструватись :-)

Що дає реєтрація? Зареєстрований користувач зможе оперативно отримувати на електронну пошту новини, пов’язані з флешмобами.  Зареєструвавшись на сайті ви отримуєте доступ до форуму, який буде використовуватись для обговорення флешмобів і інших навколофлешмобних питань.  Також зареєстровані користувачі можуть коментувати статті (такі як ця) і фотографії, отримаєте можливисть брати участь в голосуванні і відвідувати закриті сторінки сайту.

Тепер найцікавіше. Оскільки сайт ще в процесі розробки, то багато тексту є англійською мовою, так що маєте нагоду підівчити англійську :-) Текст поступово буде перекладатись на ураїнську мову, але роботи багато, а тому форум деякий час ще буде з англомовним інтерфейсом.

Реєстрація. Для того щоб зареєструватись вам потрібні дві речі: робоча електронна пошта і мінімальні знання математики :)

При виборі закладки “Зареєструватись” необіхдно ввести логін (тільки латинськими літерами), адресу елекронної пошти, двічі пароль, і виконати запропоновану арефметичну дію, а результат вписати в форму :-) Після натискання кнопки “Зареєструватись” вам буде надіслано електронний лист з посиляння, яке активує ваш логін.

Після цього можна заходити на сайт. Ввівши логін і пароль ви попадете на вашу персональну сторінку. Вона з часом також буде розвиватись. Там ви зможе бачити, наприклад, нові коментарі. Для того щоб перейти до сайту використайте посилання в лівому верхньому куті: “Флешмобери Львова ← Відвідати сайт”.

До зустрічі на нашому сайті :)


Відгук до “Відкриття нового сайту” (1)


  1. 1 Орест

    В зв’язку з численними проханнями користувачів змінено спосіб входу на сайт. Тепер, після входу, корисутвач направляється не на персональну пенель керування, а на домашню сторінку сайту. Також сильно спрощено вигляд персональної сторінки. Щоб попасти на персональну сторінку для редагування профілю необхідно перейти через закладку меню “Керування” або відповідне посилання в боковій панелі.

Залишіть відгук

Щоб надіслати коментар вам необхідно ввійти.



© 2008-2024.