Перші кроки в роботі порталу львівських флешмобів

Минув місяць активної роботи нового порталу львівських флешмобів. Кількість зареєстрованих учасників поступово зростає. Також поступово відбувається наповнення сайту інформацією. Вже створено два фотоальбоми і опубліковано дві статті про перші флешмоби. Крім інформування про поточну діяльність, планується ще публікація нових статей і фотоальбомів про минулі флешмоби, а також і про майбутні. Недавно сайт переїхав на новий сервер з більшими потужностями. Це дозволить забезпечити ефективнішу роботу порталу і розвивати нові можливості.

Для збільшення можливостей спілкування між учасниками та ефективнішої організації флешмобів, хочу звернути увагу на сторінку з персональними даними та форум.

Персональні дані

При реєстрації за кожним користувачем закріплюється унікальне ім’я, яке використовується для входу. Це ім’я може бути написане лише латинськими літерами, але на сайті Ви можете підписуватись довільним ніком (в тому числі з українських літер і символів). Для цього необхідно вибрати пункт меню “Керування”. Далі, у профілі вписати Ваше ім’я, прізвище, нік і натиснути кнопку “Оновити профіль”. Після цього можна буде вибрати спосіб Вашого підпису. Для збереження змін знову слід натиснути “Оновити профіль”.

Персональні дані

Також в профілі є інші поля для контактних даних (сайт, icq,…). Посилання на Ваш сайт буде відображатись в коментарях. Це може бути посилання на персональну сторінку чи блог. Тут є багато флешмоберів, які користуються “вконтакте.ру”, а тому в поле сайт можна вписати посилання на сторінку в контакті. Це дозволить бачити сторінку автора коментаря і буде сприяти активнішому спілкуванню.

Форум

Поступово формується структура форуму. Раніше ідеї флешмобів висловлювались в темі групи в контакті, але там не дуже зручно групувати обговорення окремо для кожної ідеї. Тут можете пропонувати свої ідеї в вітці форуму Ідеї для флешмобів. Далі кожна ідея буде виділена в окрему тему, де можна буде обговорити деталі. Також на форумі є інші вітки, де можна обговорювати наші флешмоби, вести розмови на вільні теми та висловлювати побажання до роботи і розвитку сайту.

RSS cтрічка новин

Щоб отримувати оперативно найсвіжішу інформацію з порталу флешмоберів, на форумі створено вітку Новини. В ній будуть публікуватись різні повідомлення про поточні зміни в організації флешмобів і роботі сайту. Серед цих повідомлень будуть анонси, які розсилаються електронною поштою, а також інші дрібніші оновлення (публікації різних статей, створення фотоальбомів,…). Щоб побачити, що нового в нашій діяльності, достатньо зареєстрованому користувачу ввійшовши подивитись на останні повідомлення в цій вітці. Якщо в якійсь темі є нові повідомлення після Вашого візиту, то такі теми будуть відмічені червоною позначкою.

Форум новин

Для контролю за новими повідомленнями на форумі є підримка RSS каналу (детальніше про RSS), який можна зчитувати відповідними програмами. Зокрема посилання RSS форуму новин: http://fmob-lviv.org.ua/forum?forum=news&xfeed=forum

Відгуки до “Перші кроки в роботі порталу львівських флешмобів” (0)


  1. Коментарі відсутні

Залишіть відгук

Щоб надіслати коментар вам необхідно ввійти.



© 2008-2024.